Vannmåler i Asker

Alle må nå ha vannmåler i Asker.
Innen 2021 skal alle i Asker kommune ha vannmåler installert. Det gies i en kort periode støtte fra Asker kommune om du monterer ny vannmåler i din bolig.

Les på Aske kommune side sider

Betal kun for ditt faktiske forbruk av vann.

I mange tilfeller så vil det være økonomisk for deg å montere vannmåler da du i dag betaler for et fastsatt vannforbruk som i mange tilfeller ikke stemmer overens med hva du faktisk har av vannforbruk. Som vil si at du kan spare mye penger på å montere en vannmåler.

Bestill nå og vi ordner alt for deg!

Bestiller du Asker bad og flis til å montere din vannmåler så ordner vi alt fra bestilling til ferdig montert vannmåler. Du trenger derfor ikke bekymrer deg for å gjøre dette selv.

Etter du bestiller en vannmåler av oss, så legger vi inn en elektronisk bestilling på ny vannmåler fra Asker kommune. Slik at du kan lene deg tilbake og vite at alt blir gjort på en riktig måte.

Når vannmåleren er levert kommer en av våre rørleggere hjem til deg for å montere den nye vannmåleren.

Asker bad og flis sender også dokumentasjon til Asker kommune etter at arbeidet er utført slik at du mottar tilskuddet på 1500 kr

Du får tilskudd på kr 1 500,- fra Asker Kommune

I perioden 1.06.2019 – 31.12.2020 så får du et tilskudd fra kommunen på kr 1500,- Om du ikke monterer vannmåler i innen denne perioden så får du ikke denne støtten fra kommunen.

Hva koster det å montere vannmåler?

Du spør sikkert, hva det koster det å montere en ny vannmåler?

Dette kommer helt an på hvor lett det er å komme til hovedvannledningen og plass til den nye vannmåleren.

Hoved vanninntaket er der stoppekranen til hele huset er. Det er mange som har hovedstoppekranen godt gjemt og på en dårlig plass.  Det er derfor slik at ingen jobb er lik. Arbeidet utføres derfor pr. time og medgått materiell. Vi gjør alltid vårt beste for å utføre arbeidet så fort som mulig samtidig som vi ivaretar sikkerheten for den nye installasjonen

Ta kontakt med oss i dag !

Ring oss gjerne på 47686868

1 + 11 =

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta flere tilbud og nyttige tips !

FORJE

NESTE