Trenger du en rørlegger?

Skal du bytte en kjøkken- eller baderomskran?
Vi utfører alt servicearbeid innen rørleggertjenester i Asker, Bærum, Drammen og Oslo.

Rørlegger

Vi har avtaler med de fleste anerkjente leverandører av VVS-utstyr.  Vi utfører servicer og rørleggertjenester innen kort tid, noe som vil si at vi nærmest kan dukke opp på timen om det er en hastejobb hvor det er lekkasje og at det ikke vil være lang ventetid om du har bestemt deg for å bytte kjøkken kran eller trenger hjelp til tilkobling av vaskemaskin.

Rensing av sluk

Rensing av sluk

Er du flink til å rense sluket kan du unngå lekkasjer selv om det ikke skulle være helt tett mellom sluk og membran. dette da vannet ikke renner over sluket og mellom membranen og inn i hus konstruksjonen.

Les mer ->
Vannmåler i Asker

Vannmåler i Asker

Vannmåler i AskerAsker Bad og Flis ASAlle må nå ha vannmåler i Asker. Innen 2021 skal alle i Asker kommune ha vannmåler installert. Det gies i en...

Les mer ->

Ønsker en rørlegger på dagen?

Kontakt Julie hos oss på telefon 47 68 68 68. Vi har også natt- og helgeservice om du har vannlekkasje eller trenger rørleggerhjelp umiddelbart.

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor med ønsket tidspunkt for arbeidet så kontakter vi deg. Vi har lang erfaring innen rørleggerarbeid, og for å gjøre det enklere for deg og gi et bilde av kostnaden på rørleggerarbeidet har vi satt faste priser.

Vår kompetanse – din trygghet

Les hva vår kunder har å si om oss!

Ta kontakt med oss i dag !

Ring oss gjerne på 47686868

7 + 11 =