Rensing av sluk

Asker Bad og Flis AS

Hvis du er flink til å rense sluket jevnlig kan du unngå lekkasjer. Det å rense sluket er en undervurdert handling i de norske hjem. 

Unngå lekkasjer

Er du flink til å rense sluket kan du unngå lekkasjer selv om det ikke skulle være helt tett mellom sluk og membran, dette da vannet ikke renner over sluket og mellom membranen og inn i hus konstruksjonen.

En stor del av vannlekkasjer på baderommet kommer faktisk fra sluk.  Sluket ser derfor som en akilleshæl på badrom.

Sluket fylles gradvis opp med hår, såperester, smuss og fett, som er med på å tette sluket.

En av hovedgrunnene er at det ikke er tett mellom sluk og membran.  Mange av lekkasjene skjer da man ikke renser sluket og sluket fylles opp med vann som gjør at vannet går over sluk kant og trenger seg i mellom sluk og membran. Det er derfor viktig at man renser sluket regelmessig for å forhindre eventuelle skader eller tette rør samt oversvømmelser som kommer av at minstemann står i dusjen og sluket tetter seg, vips så er renner vannet ut døra til badet.

Det å rense sluket er en veldig enkel oppgave og det er derfor like greit å legge seg opp en rutine for å gjøre dette engang i måneden. 

Det er også viktig at man renser sluket før man skal på ferie da fett, såperester og smuss i sluket kan stivne og tette deler av avløpsledningene. Det er heller ikke noe dumt og ta en rengjøring med en avløps åpner selv om det ikke er tette rør, da dette vil rense opp smuss slik at man får avløps ledningen som vannet lett kan renne i.  vi har selger kjemisk avløps åpner som er egnet for dette da noen av avløps åpnere kan gi skader på avløpsnettet da de er sterke samt at man må ta hensyn til personskade. det er derfor viktig at man har kunnskap om avløps åpneren man bruker.

Er du så uheldig at du har en vannlekkasje ta kontakt med oss så kommer en av våre hyggelige rørleggere å hjelper deg.

Vi i Asker bad og flis har egen serviceavtale for boliger og leiligheter der vi vil gjennomgå og forebygge boligen mot vannskader og utsette behovet for bytte  av installasjoner på ditt baderom.

Ta kontakt med oss i dag !

Ring oss gjerne på 47686868

6 + 10 =

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta flere tilbud og nyttige tips !

FORJE

NESTE