Hvem er vi?

Asker Bad og Flis er en liten familiebedrift lokalisert i Asker. Firmaet ble startet opp i 2013 og har hatt en stabil og positiv vekst. I dag lager vi baderom fra A-Å og innehar mye kunnskap om rehabilitering og bygging av baderom!

Litt historie

2007

Fra 2007 har Idar Valved drevet sitt eget tømrerfrima og i 2012 startet han entreprenørfirmaet Valved Bygg AS som har vært en totalentreprenør innen oppussing av eiendom.

Herunder fikk bedriften mange faste og gode kunder og det var etterhvert baderom ble mer og mer i fokus. Valved Bygg lagde mange flotte baderom i samarbeid med Per Holtermann, som driver Holtermann Rør AS.

2013

Idar og Per fikk et godt samarbeid og de startet derfor i 2013 firmaet Asker Mur og Flis AS. Dette firmaet hadde hovedfokus på flisleggere og murerarbeid og har opparbeidet seg en høy kompetanse innen baderom.

2014

Året etter i 2014 kjøpte Idar opp hele firmaet og fortsatte samarbeidet med Holtermann via hans bedrift. Her fortsatte eventyret og etterspørselen på baderom økte mer og mer.

 

2016

I 2016 byttet vi navn fra Asker Mur og Flis til Asker BAD og flis, fordi vi fikk våre egne rørleggere og ville fokuserer mer på totalrehabilitering av baderom. Vi samarbeider fremdeles med Holtermann og er en sunn bedrift i stabil vekst.

 

2018

Dette kan også ses i at vi i mottok prisen som Årets Gaselle bedrift! Dette er vi stolte av og vi gleder oss virkelig til fortsettelsen som en familiebedrift med Idar som prosjektleder og hans samboer Julie som daglig leder.

 

Dedikert prosjektleder

Hos oss har du en dyktig prosjektleder du forholder deg til som koordinerer hele oppussingsjobben. De koordinerer våre egne snekkere, malere, murere og flisleggere inn i ditt oppussingsprosjekt ved behov og på riktig tidspunkt. Dette medfører at du vil spare tid og penger på ditt prosjekt.

Dedikerte designere

Vi designer og bygger daglig nye baderom og vi har egen designer som kan sette opp tegne opp ditt nye baderom i 3D med ulike planløsninger, for å finne den beste løsningen for dere.
Vi er opptatt av å følge med på de nye trendene på markedet og vil kanskje kunne introdusere deg for nye design og funksjoner du ikke visste var mulig, og det trenger ikke alltid å bli en dyrere løsning av den grunn.

Vi har også samarbeid med interiørarkitekter som har muligheter til og lage enda mer detaljerte tegninger med spesiallagde løsninger. Det finnes et hav av ulike produkter til bad.
I Asker bad og flis hjelper vi deg og finne de riktige produktene for ditt behov.  

 

Befaring

Design

Prosjekt start

Vår erfaring - din trygghet

Kontrakter og avtaler:

Oppussede bad

Antall lekkasjer

Ta kontakt med oss i dag !

Ring oss gjerne på 47686868

6 + 3 =