TRENGER DU MURER? 

For oss i Asker Bad og Flis er det naturlig at vi utfører det mest innen muring.

Skal du bygge et hus av Leca-blokker eller Siporex-blokker, hjelper vi deg gjerne med dette. Hus bygget av mur istedenfor trevirke er meget slitesterkt, mer allergivennlig og ikke minst et mer brannsikkert hus.

Et murhus er bygget opp av et «dødt» materiale sammenlignet med treverk. Fordelen med dette er at konstruksjonen ikke vil få setninger som fører til at huset kan få skjevheter og knirk. Et murhus har varmel agrende egenskaper som vil si at man får et lunt hus. Mange bergarter kan brukes i murmerk. Noen av de mest brukte er marmor eller annen kalkstein, travertin og granitt.

Rehabilitering av murbygg

Vi har god erfaring innen rehabilitering av murbygg. Fasader blir med årene stygge og behøver rehabilitering av fagfolk som kan murerfaget. Årsaken til dårlig tilstand av fasade kan være dårlig utført arbeid med feil produkter eller overflatebehandling, eller dårlig vedlikehold.

Mørtel ble gjennom historien laget av kalk og sand. I dag består mørtel av leire eventuelt blandet med sand eller fiber materialer, men er også i noen typer tilsatt andre bestand leser for å oppnå spesielle egenskaper. Det er viktig at mureren vet hva underlaget består av før rehabiliteringen starter fordi feil produkter kan føre til krakkellering og avskalling og lignende.

Hus bygget av mur istedenfor trevirke er meget slitesterkt, mer allergivennlig og ikke minst et mer brannsikkert hus.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud og nyttige tips og trisk.

NESTE