Oppussing bad

TRENGER DU EN FLISLEGGER?

Skal du legge fliser? Vi har ekspertisen!

Vi utfører alle typer flislegging. Våre flisleggere har stor erfaring og jobber på et fagmessig høyt nivå. Enten du ønsker vakker mosaikk i mønster, storformatfliser eller naturstein som marmor, legger vi dette for deg.

Våre flisleggere er spesialisert innen flislegging av storformatfliser. Mange vil si at det ikke er mulig å legge storformatfliser på baderom, men med kunnskapen og erfaringen vi har opparbeidet oss med gode løsninger for å opprettholde fall på gulvet får du de flisene du ønsker deg.
Fliser er ikke bare fliser. I dag finnes det ubegrenset med muligheter når det gjelder fliser. All verdens farger og strukturer, i tillegg kommer et hav av naturstein.

Fliser kan man legge og bruke nært sagt over alt. Ute som inne.

Flise rer ekstremt holbart o ggirt enj flott finish som er lett å vaske og nær vedlikeholdsfri i mange tiår.

Med flise rkommer også fug som kan komplementere flisen eller skape kontraster.

Vi hjelper deg med å finne den perfekt fugen til flisene.

Fliser er ekstremt holbare og gir en flott finish som er lett å vaske og nær vedlikeholdsfri i mange tiår.

Ta kontakt nå. Vi hjelper deg i dag!

KERAMISKE FLISER

Ordet keramikk stammer fra det greskeordet keramo, som betyr leire.

Keramiske fliser er laget gjennom forming, tørking og brenning . Flisene blir ikke laget i Norge, men importeres særlig fra Italia, Tyrkia, Spania og Portugal. Keramiske fliser kommer i ulike kategorier som har ulike bruksområder.

TERRACOTTA

Terracotta er latinsk og betyr brent jord. Terracotta er en lettbrent, uglasert gulvflis med høyt vannsug. Terrakotta, eller cottofliser som det også kalles, egner seg som gulvflis i tørre omgivelser innendørs. Ettersom flisen puster kan den benyttes utendørs, men den er ikke frostsikker. Terracottafliser har en rustikk karakter med en rød farge som kommer av leiren med mye jernoksider fra Firemzeområdet.

PORCELENATO

Porcellanato er en hardbrent vegg- og gulvflis med stor slitestyrke og lavt vannoppsug. Disse flisene finnes med eller uten glassur og egner seg godt til varme gulv, utvendig, innvendig og til baderom. Porcelenatofliser gir en pen slett flate og jevne fuger. Flisene kommer også i rillete eller profiliert overflate for å øke sklisikkerheten, noe som oft er benyttet i trapper.

MONOCOTTURA

Monocottura er en hardbrent flis som leveres med glasur. Flisene har stor slitestyrke og lavt vannoppsug. Monocottura egner seg godt til varme gulv, utvendig, innvendig og til baderom. Generelt sett kan man bruke denne flisen til områder der man ønsker at det skal være enkelt å rengjøre.

BICOTTURA

Bicottura er en lettbrent flis som leveres med et dobbelt lag glasur. Disse flisene er egnet til tørre rom og leveres ofte som pyntelister og border. Den kan også brukes på baderom. Denne flistypen har høyt vannoppsug og liten slitestyrke. Flisene kommer i et bredt utvalg av farger og strukturer. Ettersom bicotturaflisene ikke er frostsikre og har liten slitestyrke skal man passe på hvor man legger flisene.

MOSAIKK

Mosaikk kommer i glasserte eller uglasserte flater i mindre format, i alle kvaliteter. Mosaikk fås i glass, porcelenato, naturstein, skifer og mange andre materialer. Mosaikkfliser kommer samlet på nett, papir eller løst. Mosaikk er godt egnet i for eksempel dusjsonen da det er mer sklisikkerhet enn store fliser. Det finnes utallige farger og mønstre man kan legge av mosaikk, enten det er på kjøkkenbenken eller på baderommet.

MARMOR

Marmor og sandstone er naturstein som kommer i forskjellige farger og mønstre. Marmorfliser og sandstone kommer fra store stenblokker som kappes ut til fliser i ulike størrelser. Ettersom dette er naturstein så er flisene porøse om må impregneres for å unngå missfarging og høyt vannoppsug. Ingen natursteinfliser er like og gir dermed et unikt utseende som gir liv til overflaten. Marmor og sandstone har mange bruksområder som for eksempel baderom, gulv innendørs, over kjøkkenbenken eller til bordflater.

MAROKKANSK

Marokkanske fliser er hånlagde fliser med vakre mønstre, også kalt historiske fliser. Flisene kommer i et bredt spekter av farger og mønstre. Flisene som er håndlagde skal på lik linje som marmor, impregneres. Marokkanske fliser kommer også i brent format og det er ulike bruksområder dersom de er håndlagde eller maskinlagde. Man bør unngå å bruke disse flisene i dusjsonen dersom man velger håndlagte historiske fliser. Over kjøkkenbenken, på gulvet og andre flater man ønsker litt liv er dette en veldig flott flis.

Ta kontakt nå. Vi hjelper deg i dag!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud og nyttige tips og triks.

FORJE

NESTE