FORNY KJØKKENET MED FLISER!

ENKLERE RENHOLD OG ET MODERNE PREG

 

Vi utførere alt innen kjøkkenfliser. Skal du fornye eller bare bytte ut de gamle flisene så hjelper vi deg.

Fliser over kjøkkenbenken er en liten oppgradering, men hjar en stor visuell effekt. Vi har egene murere som har mulighet til ålegge dine fliser innen kort til da dette er oppdrag som vi lett kan legge mellom de større prosjektene våre.

Mange velger fliser som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap. Siden fliser er holdbare ovenfor både varme og fukt, samt hygenisk med hensyn til vedlikehold og rengjøring, vildette være et godt valg.

Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Stilmessig bør flisene også harmonere med omgivelsene. For å skape en sammenheng mellom de ulike elementene vil det kunne være en idé å ta opp igjen en av fargene man allerede har på kjøkkenet. Tar man utgangspunkt i benkeplaten, vil det være en fordel å ta opp enten strukturen eller en av fargenyansene fra benkeplaten i flisen.

Bruk tid på vurdering og valg av fliser over kjøkkenbenken eller på kjøkkengulvet; du skal trives med flisene i mange år.

Ønsker man et blikkfang på kjøkkenet kan en flis med en kontrast være et godt valg. Ønsker man derimot at kjøkkeninnredningen skal stå frem, velger man en flis som er mer nøytral mot omgivelsene. Dekorfliser til kjøkken kan være et fint innspill, ved å bryte opp en ellers kompakt flate, avhengig av veggflisen man velger. Foruten farge- og teksturvalg vil størrelsen på flisene være av betydning for hvilket uttrykk du ønsker på kjøkkenet. Her kan man velge små fliser av mosaikk eller fliser som store opp til flere meter (storformat). Her er det bare fantasien som setter grenser.

Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg da keramiske kjøkkenfliser er hygieniske og enkle å rengjøre. Ved å velge forskjellige farger på gulv- og veggfliser, påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg, men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende. Bruk tid på vurdering og valg av fliser over kjøkkenbenken eller på kjøkkengulvet; du skal trives med flisene i mange år.

Vi hjelper deg gjerne med valg av fliser. Vi kommer gjerne på et møte for å finne ut hva som passer for deg og ditt kjøkken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud og nyttige tips og trisk.

FORJE

NESTE