ØNSKER DU VEGGER SOM SER UT SOM BETONG?

Vi ser en økende trend med bruken av betongpuss for å lage en flott og unikt utseende som gir det lille ekstra – Betong look. 

Det kan benyttes på overflater på baderom for å skape betonglook og fugefrie vegger. Følg oss på instagram for å se hvilke andre kreative prosjekter vi har hatt med betongpuss.

Dekorpuss kan brukes til overflatebehandling til alt fra vegger i huset, på baderommet eller rundt peiser for å gi en unik finish. Ønsker du en vegg som ser ut som at den er støpt i betong? Da har du kommet til riktig sted. Få inspirasjon i våre bilder.

Det unike med dekorpuss er at den kan brukes til å fornye en gammel teglstenspeis, brannmur, et eldre bad eller kjøkken, i tillegg til på gulv. Kontakt oss for informasjon om bruk av produkter og fremgangsmåte. Vi kan også bistå i legging av dekorpuss.

Dette er Rolls Royce innen puss, og er et videreutviklet produkt opprinnelig laget for US navy hvor det ble brukt som topplag på dekk på hangar skip.

Mikrosement er en spesialpuss som stammer ifra Marocco og Frankrike. Pussen gir et dekorativt og en slitesterk overflate. Overflaten poleres blank eller beholdes matt. Gir et rustikk og kult utseende. Finnes i flere farger, og kan lages i farge etter spesifikasjon fra kunden. Blandingen består av forskjellige mineraler som blandes med bindemiddel og pigmenter. Produktet har den samme hardheten som betong, men er lett å blande og påføre.

Det fine med mikrosement er at det egner seg veldig godt på baderom med allerede eksisterende fliser eller våtromsplater. Det kan brukes på gulv, vegger, interiør, og det egner seg også veldig godt ute. Mikrosement er svært slitesterkt og egner seg derfor godt på gulv i forretnings- og næringslokaler.

Bruk tid på vurdering og valg av fliser over kjøkkenbenken eller på kjøkkengulvet; du skal trives med flisene i mange år.

NANOBETONG

Nanobetong er et videreutviklet produkt av mikrosement. Produktet er hos oss ferdig blandet og super enkelt å påføre. Nanobetong kan du smøre rett på veggen og lage et unikt uttrykk uten skjøter.

Nanobetongen finnes i mange farger, også rust og kobber. Kobberpussen kan man polere og få blank og fin. Deretter kan man oksidere nanobetongen slik at den blir turkis. Produktene inneholder ekte metaller og ruster på ordentlig. man bestemmer selv hvor mye rust man ønsker, og når du har oppnådd ønsket resultat behandles overflaten slik at rusteprosessen stanser.

Om man ønsker å legge nanobetong på en vegg som er mer utsatt for berøring eller slitasje kan man også lakkere over toppbehandlingen.

STUCCO LUSTERO

Er en pusseteknikk som stammer helt tilbake til romertiden. Brukes hovedsaklig for å lage vegger som skiller seg ut og gir et eksklusivt og spennende inntrykk. Passer bra som fondvegg på bad eller stue.
Stucco lustro er basert på marmor,kalk og naturlige pigmenter. Overflaten glattes , vokses og poleres til ønsket glans.

OMRÅDER HVOR VI HAR BRUKT DEKORPUSS

  • Kjellergulv med mikrosement som ser ut som betong.
  • Baderomsvegger og gulv med marmorpuss eller betong look, gir et fugefritt baderom som er lett og holde rent. Kan også brukes i dusjen iseden for mossaikk for å lage en brytning.
  • Stue bak en sofa eller en spise stue for å lage et rom med mer liv. Her kan man benytte Terraston, syucco lustro eller betong puss.
  • Soveromsvegger eller sengegavler i lys eller mørkere betong puss.
  • Kjøkkenvegger (mellom benkeplate og overskap).
  • Gulv opp til 100m2.
  • Butikkdisk/ bardisk.
  • Plassbygde vasker eller badekar som pusses i betongstil.

Hvor skal du bruke Terraston, Stucco Lustro eller betong?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud og nyttige tips og trisk.