Betongdekker og gulvavretting

Vi utfører alt innen betonggulv, gulvavretting av boliggulv, industrigulv, lydgulv, komfortgulv og varmegulv. Små og store prosjekter av de fleste typer underlag.

STØP AV BETONG GULV

Våre murere har lang erfaring med alle prosessene tilknyttet arbeid og bearbeiding av gulv og betong. Betonggulv har lang levetid og mange positive egenskaper. Vi har kapasitet til å utføre større betongarbeider med bruk av pumpebil både til betong og avregning. Ved bruk av pumpebil blir jobben effektivisert og det er mulighet for å støpe på et større areal. Alt fra støp av garasjegulv og baderomsgulv til store betongdekker i bygninger. På baderommet er det viktig med et godt fall som igjen kommer at et godt utført gulv.

Vi legger trinnlydsgulv for lyd og isolering før støp eller avretting. Her benyttes er trinnlydsplater som legges under støpen/avrettingen for å redusere lyd og støy fra fottrinn mellom etasjer. Løpende barneføtter, flytting av møbler, stemmer og musikk, forplanter seg gjennom gulvet. Trinnlydsgulv vil redusere støyen fra andre etasjer betraktelig og gi en god lydisolering. I Plan- og bygningsloven er det spesifikke krav for trinnlydsnivå i boliger. Fra målinger er det vist at legging av trinnlydsgulv kan redusere trinnlyd med 30-40 %, avhengig av materialvalg. En tilleggseffekt med trinnlydsgulv er at det virker isolerende for kulde og varm, og dermed er en økonomisk gunstig og miljøvennlig løsning.

Ta kontakt nå. Vi hjelper deg i dag!

AVRETTING

For at et gulv skal bli bra er det viktig med et godt underlag. Før man legger belegg, parkett eller fliser avretter man gulvet og planerer det med avretningsmasse i støp eller gulvsparkel. Tørketiden på avretningsmasse og flytsparkel varierer fra type til type og tykkelse på lagene. Der det er behov for plane overflater, er korrekt sparkling et viktig element i underlaget for alle type gulv. Avretting, sparkling eller planering av gulv har som formål å eliminere gjenvordigheter i betong. Her kan man bruke noe som kalles flytstøp som er en tyntflytende masse som er «selvavrettende». Dersom et gulv ikke er avrettet før man legger en parkett kan det forekomme en irriterende knirk. Det er forskjellig type avretting til ulike typer underlag. Avretting av treunderlag, avretting ute, avretting på bad og våtrom. Det er veldig viktig å velge rett produkt til rett underlag da det kan oppstå skader ved bruk av feil type avretting til baderom eller utendørsbruk.

Ta kontakt nå. Vi hjelper deg i dag!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud og nyttige tips og trisk.

FORJE

NESTE